Dron X5P EPIK+, 5GHz WIFI, GPS, 4K kamera

245,00 

Dron z zelo bogatim naborom funkcij. Vključuje GPS v dronu in daljinskem upravljalniku, kar omogoča način sledenja in vračanja nazaj. Kot omenjajo številni ljubitelji dronov, je to popoln cenovno ugoden dron za “selfie” fotografije.

Je naslednik drona EPIK, ima boljšo kamero (4K), daljši čas letenja in daljši domet.

Osredotočite se lahko na fotografijo ali videoposnetek, medtem ko vam dron samodejno sledi! Druge zelo uporabne funkcije so barometer (Altitude Hold – dron bo zaklenil na določeno višino in jo ohranil avtonomno brez vnosa pilota) in vrnitev nazaj (RTH – Return To Home). Na daljincu je tudi LCD zaslon, kjer lahko berete podatke drona. Sliko v živo lahko spremljate preko pametnega telefona (FPV – First Person View). Informacije, prikazane na zaslonu, vključujejo: položaj drona, višino, hitrost, moč baterije, …).

Aplikacija na telefonu vam omogoča tudi načrtovaje poti, katero dron samostojno odleti. Kamero je možno premikati za 90° od vodoravne do navpične lege navzdol, kar vam omogoča še več opcij pri snemanju iz zraka.

Ponudi vam 18-20 minut letenja v GPS načinu.

Na zalogi

Opis

 

Model: X5P EPIK+
Kamera: da, 4K
Vrsta motorja: brezkrtačni
Upravljanje: daljinec + telefon
Domet: 600-800m, WiFi do 200m
Baterija: 7.4V 1800mAh
Čas letenja: 18-20 min
Čas polnjenja: 3,5 – 5 h
Teža drona: 422 g (z baterijo)
Teža paketa:
GPS: da
Vzdrževanje višine: da
Headless način: da (app)
Samostojno vračanje: da
FPV: da, WiFi 5GHz

 

Funkcije: gor / dol / levo / desno / avtomatsko lebdenje/ GPS pozicija/ samostojna vrnitev / sledenje / headless način / foto / video, FPV, snemanje na SD kartico

V paketu: 1 x dron, 1 x daljinec, 1 x polnilec, 1 x navodila za uporabo, 8 x propelerji, 1 x baterija za dron, 1x ključ za propelerje, 1x nosilec za telefon. Potrebujete še 4 AA baterije.

Primerno za otroke nad 14. letom starosti.

Dodatne informacije

Teža 1.35 kg

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Dron X5P EPIK+, 5GHz WIFI, GPS, 4K kamera”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja