Dostava

Naročeno blago bomo odpremili praviloma najkasneje dva delovna dne po prejetju plačila. V času počitnic ali drugih odsotnosti bo paket odpremljen do 8 delovnih dni po prejetju plačila. Pri izdelkih, kjer je posebej označen daljši dostavni rok se upošteva le-ta.

Poleg zneska nakupa, dodamo tudi strošek dostave.

Čas dostave je odvisen od ponudnika poštnih storitev – običajno 1 – 3 delovne dni po oddaji pisma/paketa za proizvode iz zaloge (droni, baterije in posamezni drugi artikli).

Čas dostave je rezervnih delov je lahko do 45 dni (praviloma med 15 in 30 dni) ker gre pošiljka direktno od pogodbenega distributerja z Azije. Stroška pošiljanja v tem primeru ni.

Stroški pakiranja in dostave na področju Slovenije brez odkupnine:

Vrsta in stroški dostaveCena
Priporočeno pismo/paket do 500g4,00 EUR
Priporočeno pismo/ paket do 1kg5,00 EUR
Paketna pošiljka nad 1kg6,00 EUR

Pri nakupu nad 80€ je dostava brezplačna (Slovenija).

Pri izbiri plačila na TRR se vam prizna 1€ popusta (ne velja za brezplačno poštnino). Pri izbiri plačila po povzetju (odkupnina), vam zaračunamo dodaten strošek storitve v vrednosti 2€.

Stroški pakiranja in dostave na področju EU:

Vrsta in stroški dostaveCena
Priporočeno pismo/paket do 500g9,00 EUR
Priporočeno pismo/ paket do 1kg12,00 EUR
Paketna pošiljka nad 1kg12,00 EUR

Osebni prevzem

Možen pa je tudi osebni prevzem na sedežu podjetja Geomina, Aleš Hočevar, s.p., Kajuhova 2a, 1235 Radomlje, po predhodnem dogovoru. Točne koordinate: N 46° 10,085′, E 014° 36,022′

V tem primeru stroškov prevzema ni. Prevzamete lahko le naročene proizvode iz zaloge.

Pri oddaji naročila izderite “Osebni prevzem” in stroški dostave se vam ne bodo zaračunali. Za termin prevzema se predhodno dogovorimo preko emaila ali telefona.