Akcija!

Dron JJPRO X5 EPIK, 5G WIFI, GPS

245,00 225,00 

Dron z zelo bogatim naborom funkcij. Vključuje GPS v dronu in daljinskem upravljalniku, kar omogoča način sledenja in vračanja nazaj. Kot omenjajo številni ljubitelji dronov, je to popoln cenovno ugoden dron za “selfie” fotografije.

Osredotočite se lahko na fotografijo ali videoposnetek, medtem ko vam dron samodejno sledi! Druge zelo uporabne funkcije so barometer (Altitude Hold – dron bo zaklenil na določeno višino in jo ohranil avtonomno brez vnosa pilota), Headless način in vrnitev nazaj (RTH – Return To Home). Na daljinci je tudi LCD zaslon, kjer lahko berete podatke drona. Sliko v živo lahko spremljate preko pametnega telefona (FPV – First Person View). Informacije, prikazane na zaslonu, vključujejo: položaj drona, višino, hitrost, moč baterije, …).

Aplikacija na telefonu vam omogoča tudi načrtovaje poti, katero dron samostojno odleti. Kamero je možno premikati za 90° od vodoravne do navpične lege navzdol, kar vam omogoča še več opcij pri snemanju iz zraka.

Ponudi vam 16-18 minut letenja v GPS načinu.

Ni na zalogi

Opis

 

Model:JJPRO X5 EPIK
Kamera:da, 1080P HD
Vrsta motorja:brezkrtačni
Upravljanje:daljinec + telefon
Domet:500-600m, WiFi do 200m
Baterija:7.4V 1800mAh
Čas letenja:14 – 18min
Čas polnjenja:5h
Teža drona:410g (z baterijo)
Teža paketa:1350g
GPS:da
Vzdrževanje višine:da
Headless način:da
Samostojno vračanje:da
FPV:da, WiFi 5GHz

 

Funkcije: gor / dol / levo / desno / avtomatsko lebdenje/ GPS pozicija/ samostojna vrnitev / sledenje / headless način / foto / video, FPV, snemanje na SD kartico

V paketu: 1 x dron, 1 x daljinec, 1 x polnilec, 1 x navodila za uporabo, 8 x propelerji, 1 x baterija za dron, 1x ključ za propelerje, 1x nosilec za telefon. Potrebujete še 4 AA baterije.

Primerno za otroke nad 14. letom starosti.

Dodatne informacije

Teža1.5 kg

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Dron JJPRO X5 EPIK, 5G WIFI, GPS”

Vaš e-naslov ne bo objavljen.* označuje zahtevana polja